Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik - indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

 

Behandling af personoplysninger - samtykke

 

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

 

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hvidloegskuren@gmail.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

 

I forbindelse med dit køb hos Den Tibetanske Hvidløgskur har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

 

Dit navn / firmanavn

 

Din adresse

 

Din e-mailadresse

 

Dit telefonnummer

 

Dine betalingsoplysninger

 

 

 

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

 

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. DAO med henblik på levering af dine indkøb.

 

Datasikkerhed

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

 

–       dine betalingsoplysninger —Stripe

–       dine køb — GetDPD & ReePay

–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Campaign Monitor

–       håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — WIX

–       håndtering af spørgeskemaer — Survey Monkey

 

 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Den Tibetanske Hvidløgskur

CVR-nr.37953873

Danmarksgade 19

9900 Frederikshavn

Tlf.: 29825898

E-mail: hvidloegskuren@gmail.com

 

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på:

 

Jeanne Adelsten Truelsen

Danmarksgade 19

9900 Frederikshavn

Tlf.: 29825898

E-mail: hvidloegskuren@gmail.com

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Den Tibetanske Hvidløgskur behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies

 

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Formål med cookies på vores website:

 

At gemme dine indstillinger.

 

Trafikmåling og statistik.

 

Målretning og frekvensstyring af annoncering.

 

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

 

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

 

Google Analytics

 

Facebook